tisdag 21 juli 2009

The Simpsons

Snart börjar Simpsons! Eller snart och snart, men om ungefär en timme. Då blir det att bänka sig framför tv:n och glo på det. Dock tycker jag att det är synd att de inte visar nya avsnitt, men det kommer väl. (någon som vet när??) Så, vad tycker ni om Simpsons då? Hiss eller Diss?

Puss :*

8 kommentarer:

jayne sa...

Ja du... jag har tillsammans med barnen varit en stor Simpsonsfan... meeeen.. har tröttnat. Barnen älskar det dock ännu... och har nog nästan alla serier som getts ut i Sverige på DVD... bra present och julklappar!!!!

Ja, när kommer nya avsnitt.. man undrar....

Epilator...hm... hm... nja... får fundera.

emma sa...

hiss, verkligen! :)

Johanna sa...

definitivt hiss :)

johanna sa...

joo, jag har just kommit igång med träningen igen och det är de bästa:) passar på nu sista veckorna under lovet, men ska ju fortsätta träna efter det men kanske inte blir lika ofta som nu :)

Johanna[FOTO] sa...

Jag har bara ändrat kontrastet , inge mer!
Man blir helt förtrollad när man ser dom :o

DINA sa...

oh tack så mkt :) Det var din med! Tycker om din profilbild (: ha det bra!

Johanna sa...

Jag är med i en "veckans blogg" tävling på http://jejna.blogg.se

rösta på mig så jag blir veckans blogg dära
Jag är nummer 10 bland finalisterna.:)

PLZ ;)

tack i förskott ,
kram hejs

Marie sa...

Jag tycker det är roligt med folk som inte tycker som man själv gör, men ändå säger det istället för att hålla tyst. Fram för fler sådana personer ! =)
Det var tråkigt att du inte tyckte om filmen, men det är sådant som händer. Kanske du kommer tycka om någon annan film jag ser sedan istället, det vet man ju aldrig. =D