tisdag 15 april 2008

Är vi ensamma ?

Vem har inte vaknat någon gång på natten och haft en underlig känsla att man inte är ensam i rummet, man letar nästan i panik efter sänglampan och tänder den.
När ljuset sedan omger rummet ser vi ju, det är ingen annan där, så klart inte.
Men är det verkligen så? Kanske det är någon där, någon eller något vi inte kan se.. Något som står där i hörnet och kollar på oss, följer våra rörelser och som ser hur vi lägger huvudet på kudden och sakta somnar in igen...
Är det verkligen så att vi är ensamma här? Man hör många historier och det finns flera program inom det området. Folk som berättar hur något förändrar deras hem, berättar om att det känns som om något hotfullt finns i huset.. Saker som flyttar sig och hamnar på andra ställen, man hör konstiga ljud, ibland röster, vad är det egentligen??
Djuren som sägs kunna se dessa ting, djuren som man ser blir rädda när de kollar mot dörröppningen, men när vi själva kollar dit ser vi inget..
Människor som berättar allt detta, är det sant? Talar de sanning, eller vill de bara ha uppmärksamhet? Det lär vi andrig få veta, de kommer inte avslöja sig om de ljuger...
Sen har vi folk som säger sig kunna se dessa, eller i alla fall känna. Känna att de finns där i rummet, känna hur deras energi lämnar obalans i omgivningen.Vissa säger sig kunna tala med dem, men hur vet man att de inte bara hittar på? Visst de kanske säger rätt saker, saker de egentligen inte kan veta... Då börjar man undra, är det verkligen sant det de säger, eller är allt uppgjort från början?
Jag säger inte att de ljuger, det gör jag inte. De som säger sig kunna se dessa varelser har fått en gåva, en gåva de ska vara stolta över..
Men jag bara undrar, är vi ensamma? Eller finns det något annat också där ute...?
Något som rör sig bland oss, något som ser oss... Något som vill ha kontakt med oss...
Är vi verkligen ensamma..?

Inga kommentarer: